حجت الاسلام والمسلمین مهاجرنیا تبیین کرد: جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی

رئیس اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهر گفت: برای ایجاد مشارکت در جامعه باید انسجام اجتماعی، وحدت و عقلانیت ملی شکل بگیرد. استدلال‌ها برای جامعه و مردم معقول و منطقی باشد و رفتارها، کردار‌ها و گفتار‌ها باید توجیه شوند. جامعه باید به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی، معنوی و اخلاقی احساس آرامش کند. اگر […]

اشتراک گذاری
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مطلب : 2232

رئیس اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهر گفت: برای ایجاد مشارکت در جامعه باید انسجام اجتماعی، وحدت و عقلانیت ملی شکل بگیرد. استدلال‌ها برای جامعه و مردم معقول و منطقی باشد و رفتارها، کردار‌ها و گفتار‌ها باید توجیه شوند. جامعه باید به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی، معنوی و اخلاقی احساس آرامش کند. اگر احساس آرامش بوجود آمد؛ جوهره و جنس اولیه مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی فراهم می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین نشست از دوازدهمین دورۀ کرسی‌های آزاداندیشی با عنوان «نظریۀ مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی» به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی طلوع مهر به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه طلوع مهر قم برگزار شد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.